Möt Alexandra Kafka Larsson

Tillsammans med Randstad och Saab Surveillance hälsar vi er välkomna till en afterwork i inkluderingens tecken!

Kom och lyssna till bl.a. Alexandra Kafka Larsson, Grundare och VD för Parsd, underrättelseofficer i reserven och major i Flygvapnet samt styrelseledamot RFSL Utbildning:

Vad kommer du tala om?

Jag kommer att prata om vad jag tar med mig från utvecklingen av HBTQI-arbetet i Försvarsmakten i min roll som entreprenör och grundare av en tech-startup. Om betydelsen av ord och att känna stöd från ledningen för att kunna använda just de orden.

Vad hoppas du få med dig från eventet?

Jag ser fram emot vad som händer när flera olika perspektiv på inkludering presenteras i ett sammanhang fullt med folk som vill göra skillnad. I dessa tider behövs ny kraft och nya idéer kring inkludering. Idéer som gör att vår Parsd blir ett inspirerande exempel på det.

Kan du berätta något överraskande för de som inte känner dig?

Att jag tog på mig uniform som 15-årig i Flygvapenungdom för att ingen skulle ”ana något” men att jag också fann mitt första drömjobb den vägen.
 
Förutom Alexandra kommer du även att träffa och lyssna till Sofie Nyström och Matheo RousseletH&M, Ann Holmlid och Linda Pergelius ThorbjörnsonLänsstyrelsen Östergötland, Eric LaFlecheSiemens Healthineers, Johan LadenbergLinköping FC, Johanna GustafssonSaab Surveillance och Tommy EklöfLänsförsäkringar Östgöta. Tillsammans sätter vi fingret på den affärs- och samhällsnytta vi får då vi aktivt arbetar med HBTQI-, mångfalds- och inkluderingsfrågor.

 

Vi ses på Industrigatan 5 i Linköping, torsdagen den 15 december. Vi bjuder på dryck och lättare förtäring till minglet från kl.16.30, därefter hålls programmet mellan ca. 17.00 – 18.30,  och fortsatt mingel även efteråt för de som önskar.

 

Varmt välkomna önskar, the Scandinavian LGBT Chamber of Commerce, Randstad & Saab Surveillance

Share This